Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2007 11:46 - Добре сте ми дошли - 4
Автор: krasi7 Категория: Други   
Прочетен: 2894 Коментари: 2 Гласове:
1



(ха сега де)


Централният Организационен Комитет (ЦОК), съвместно със земската задруга на Грабливо-Ъгловатите Лешояди (ГЪЛ), Харизматично Лежащите Ъпсуртни Циници (ХЛЪЦ) и Поливалентните Радикал-Ъкъли от Цифльово (ПРЪЦ) имат неудоволствието и неприятното задължение да ви съобщят следното:

По случай зачестилите напоследък пандемични задавяния, хълцания, тръшкания и стомахоповръщания на българския народец, да ви се предложат следните напитъци:

М е н ю

1. Брулена Суроватка Плагиатствана (БСП)


Продукти: два сандъка отбрулени активисти; вода от плевенски шадраван, дето е пикано в него; доста постулати, плагиатствани от разни дебели книжки; руски природен газ; дрешка от дълго момче.

Начин на приготвяне: Тази мъчнотия е уйдурдисана бързичко и е пълна с бели конци. Запечатана е с червен восък. Отгоре се развява сакото от дългото момче. Наместо канелка на бурето е турена използвана тръба за природен газ.

2. Бълбученица с Калинки и Партенки (БКП)

Продукти: сапунени бълбученца; калинки, които наместо черни точици имат череп с кости; партенки от селски тиквеници.

Начин на приготвяне: Първо се слагат сапунените бълбученца. Калинките се слагат без да се мачкат за да си щъкат на воля. Партенките са през ред за да дават аромат. Отгоре чашата се аранжира със сърп и чук.
Да се внимава, защото сърпа може да ви отбрули носа, джуките, или ушите.

3. Съчетание от Дървеници и Скорпиони (СДС)

Продукти: дървеници, които всъщност са бивши мравки; китарата на бившия знаменосец на пловдивската математическа гимназия; лява резба с чадър; скорпиончета, дето първо ядат другите, после себе си.

Начин на приготвяне: Дървениците, дето са си отчувани мравки, се оставят сами да пропълзят, може и зад граница. Китарата, заедно със знамето се слагат цели и се чакат да омекнат. Чадърчето се пъха и после се разтваря. Скорпионите не се слагат, те сами се намъкват.
Питийцето на цвят е неопределено. Напоследък хич го няма на пазара. Ама не се и търси. Калпава работа!

4. Драматично Срината Боза (ДСБ)

Продукти: доста Чьорни доларчета; драгалевска кал; една класна с мустаци; едно съзвездие "Орион"; останалото е като за бозата.

Начин на приготвяне; Първом са дръпнати доларчетата. Калта се нарива с лопатата. Класната не трябва да е бръсната и тръпката й да е голяма. Съзведийцето се стиска докато се изцеди, после се хвърля. Напитъкът е слабичък като бозицата - минусови градуси.
Ако се прекали с напитъка единствения ефект е сюргюн.

5.Бавновтасваща Земно-Намазана Сипваница (БЗНС)

Продукти: много бавно развиващи се и непрекъснато цепещи се дрожди; пръст от Добруджа; биле "лутаниче"; една копраля; две мотики; две дебели кълки, дето щъкат през морета и океани.

Начин на приготвяне: Тука начин няма, има причина. Дрождите, дето се цепят, трябвада са все недоволни. Пръстта е важна, ама не й обръщат вече таквоз внимание. Билето "лутаниче" е задължително, иначе не става. Копралята и мотиките се блъскат в главата на майстора, дето има мустаци. Кълките се местят ту "у лево" ту "у десно". Сегис-тогиз и "у центъро".

6. Сладко-Силна дяволийка (ССД)

Продукти: много вятърче във всички посоки; няколко вида обещания; 25% стрита тухла от един голям магазин, дето му викат "хали"; цели и бели зъбета; зелена хартийка от СОФИЯНСКИте полета.

Начин на приготвяне: Тоз напитък е почнат от нищото, бил е в мазета и тавани на ул."Тодорище". После е добавена една "(А) лиска" - билка диворастяща, ама образована. Сичкия напитък се води на нейно име. Преди време беше направен опит да се установи в Брюксел за да втаса окончателно, ама през май месец работата се разпърдя и сега си е тука. Май ще довстасва или на "Векилски", или на "Г.М. Димитров.

7. Делиормански Първак със Снини сливи. (ДПС)

Продукти: борови иглички от Родопите; втасало зърно от държавния резерв; нафта от същото място; една дузина стръкчета от билката "политикотъпандурка"; един низвергнат бивш баш-пожарникарин; също тоже и един бивш армейски генералин; сливи, издумкани от Ахмед Челеби.

Начин на приготвяне: Тази скоросмъртница е забъркана от същий Ахмед Челеби. Помага му една трактористка, дето в главата й само бедствия и аварии се гонят.
Нема лабаво у тоя напитък - ръси се наред връз главите на на тъпоумните политлидерчета. Само дето ръсенето го прави не поп, а имамин.
Корава работа! И магаре да пийне малко веднагически ще му омекнат копитата.

8. Адолфска Търтеница с Анасон и Кълцани Анусчета (АТАКА)

Продукти: две нюзпейпърчета; 4 евродепутатчета, от които едното много младичко, ама напористо и с постоянии напъни; анасон, ама много; анусчета от къде-що малцинствени групи.

Начин на приготвяне: Баш-майстора е малце Болен. Голямо бъркане и жлъчкане е натворил! Кълца анусчета, ръси ги с анасонец и ги фърля в бурето. Анасонецът го туря за да не мирише преждевременно на трупове. Отгоре се оставят да плуват кръстчета с пречупени краища.

9. Гъл-гъл Еликсирче с Ранни Безобразия. (ГЕРБ)

Продукти: Сичките съставки са скубани от поляните около Банкя. Другите са скубани по-късно от Симеоново и и от градината на един стопанин, дето му викаха бай Тошо.

Начин на приготвяне: Абе айдушка работа! Основната мисъл е да ти замъгли тотално съзнанието. Ааа, туряни са много сълзи "крокодилски" за още някоя генералска звездичка.
Мътнява работа, ама е на мода за пийване.

10. Нескопосана Дедовица с мноого Смърчове и В (п)анайотки. (НДСВ)

Продукти: Материала е сбиран преди 6 години. Уж качествен, ама май въшлява работа. Главно са туряни разтегливчета, непонятничета и сърдитчета. Лисичката е в основата. В(п)анайотчетата и смърча са после.

Начин на приготвяне: Туй питийце се е наложило още по дедофердинандово време. Първо е турена лисичката. после тате Боре е турил и еди локомотив - да дърпа. Всички останали билки, с общо название "пройдохчета", са турени има няма преди 6 години. Ама май келяваработа ще излезе!
Аааа, питийцето се вика още и "клативластниче".

Всичките тези питийца са много несигурни и властовлюбчиви! Ама като няма друго и това ще питиеблудствате.! И да искате, и да не искате, и дома да си седите все един ден ще се набълбукате яко!
И да внимавате да се не набълбукате много! Щото така може да се нагласите, че да ходите като пияни лисици и да си целувате петите без да се навеждате.






Ха наздравлю и малките наздравлюнченца!




Гласувай:
1



1. esen - Радвам се, че се върна!!!
11.07.2007 01:04
Взел си и чувалчето с усмивки!!! Това е чудесна новина!:)))
цитирай
2. krasi7 - :-))
11.07.2007 08:01
То си е с мене винаги чувалчето! И още едно чувалче съм взел и скоро ще го развържа, но тогава......:-))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krasi7
Категория: Изкуство
Прочетен: 85558
Постинги: 10
Коментари: 37
Гласове: 2728
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031